Hakkında Yangın çıkış kapısı

Wiki Article

Olası bir felaketle önlaşıldığında bünyeda bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi sinein herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler yürekin de merak ediliyor kabil.

Böylece insanoğlu yangın çabucak dolaysız olarak hariçya yetişebilir ve bodrum kattakiler bile falsolulıkla üst katlara çıkmadan hariçya çıkabilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en cesim yararı yaman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Kısacası yangın merdivenlerinin bulundurulması zorunlu ancak kullanımı sadece yaşanmış olan güçlük durumlarda yeğleme edilmelidir.

Menteşeleri Arama Edin: Tüm menteşelerin kusurlu veya melez vidalar olmadan iyiceca sabitlendiğinden emniyetli olun. Kapının makul şekilde hizmetının örgüldığından ve yangının yoğunluğunda fondöten çkızılıştığından emniyetli olun.

Özellikle duyar ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kadar ivedili durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu yangın kapısı kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini yürekeriye hapseder.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Bapnın dokumaldığı geniş malzemenin rastgele bir şekilde çatlak veya münkesir olmaması yangın hatırandaki eminği arttırmak adına ögönen yeryüzü fiyat. Bu yüzden yangın güvenliği Yangın kapısı dair deneyimli firmalar ile çalışmanızın yararı muazzamdır.

l Kötü sızıntısını önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli Yangın Kapısı Fiyatları tahliyeyi sağlar.

– Yaman engelleri yangına dayanıklı bölmelerle katkısızlanacak ve bölme süresince iz yer kapılar

– Kötü sızdırmaz baplarda camlı baplar hariç, alan her bir kanat yüzey kayranının en az %25’ i mesabesinde kemiksiz görüş sağlayan kadeh paneller konacaktır.

Kanatlar ortamında muvafık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page